Levin Papantonios Troy Rafferty får priset ”Living the Dream” | Levin Papantonio Rafferty - Advokatbyrå för personskador

Levin Papantonio s Troy Rafferty att få "Living the Dream" Award

Troy Rafferty har valts ut för att få "Living the Dream" -priset, från grundarna till "Living the Dream and Tribute to Motown" -evenemanget, en plats för att fira Dr Martin Luther King Jrs "dröm" och hedra de Pensacola-infödda invånare som exemplifierar sitt arv.

Det fanns mer än sextio nomineringar, och Mr Rafferty valdes på grund av hans generösa bidrag till samhället och Southern Youth Sports Association. Han kommer att presenteras priset vid årets "Living the Dream & A Tribute to Motown" firande, januari 15, vid New World Landing i Downtown Pensacola.

"Jag är både hedrad och ödmjuk," sade Rafferty. "Jag ser fram emot händelsen på 15th."

Mr Rafferty har varit med Levin Papantonio Law Firm och aktivt involverad i Pensacola Area Community i mer än tjugo år, som en filantropist. Han finansierar också två lokala stipendier under hans namn (The Rafferty Scholarship / Award), som årligen delas ut till två gymnasiet prep idrottare. Vart och ett av områdeskolorna tävlar också om att bli tilldelade Rafferty Cup för excellens i atletisk prestation.

Mr Rafferty har erkänts många gånger för sin enorma juridiska talang, litigating massskador, farmaceutiska och stora personskador faller över hela landet. Han var mottagare av 2016 Perry Nichols Award från Florida Justice Association, den högsta utmärkelsen som ges av organisationen och presenterades för en advokat som är engagerad i civilrättsliga systemet.

Andra anmärkningar inkluderar att namnges i publikationen, The Best Lawyers i America och The Legal 500. Han har också blivit erkänd som en av Floridas högsta advokater av Florida Super Lawyers, tilldelat en AV-rating av Martindale-Hubbells juridiska katalog och vald av den amerikanska advokatsamfundet som en av de bästa 100-rättegångarna och han är en kollega i Barristers internationella sammanslutning.

För mer information om Mr. Rafferty och advokatbyrån Levin Papantonio, besök LevinLaw.com.