Begränsade påståenden om handel och marknadsmanipulation mot Robinhood, Webull, interaktiva mäklare, TD Ameritrade, E * Trade, Schwab & andra handelsplattformar | Levin Papantonio Rafferty - Advokatbyrå för personskador

Begränsade krav på handel och marknadsmanipulation mot Robinhood, Webull, interaktiva mäklare, TD Ameritrade, E * Trade, Schwab & andra handelsplattformar

BRYCKANDE NYHETER: LEVIN PAPANTONIO RAFFERTY Undersöker begränsad handel och marknadsmanipulationskrav mot Robinhood, Webull, Interactive Brokers, TD Ameritrade, E * Trade, Schwab & Other Trading Platforms.

Den 28 januari 2021 meddelade Robinhood att man begränsade transaktioner i vissa värdepapper till endast stängningspositioner och höjde marginalkraven. Kunder från Robinhood och andra populära handelsplattformar hävdar att de blockerades från att köpa aktier i värdepapper som GameStop ($ GME), AMC ($ AMC), BlackBerry ($ BB), Bed Bath & Beyond ($ BBBY), Nokia ( $ NOK) och andra värdepapper som kortsluts av institutionella investerare. Påståenden tyder på att som en följd av denna konstgjorda marknadsinsnäring föll priserna på ovannämnda värdepapper dramatiskt och vissa investerare skadades avsevärt. Dessutom skapade vissa mäklarföretag ytterligare tryck för investerare genom att höja marginalkraven samtidigt som begränsningarna av värdepappershandeln skärptes.

New Yorks åklagarmyndighet Letitia James (D), i ett uttalande, torsdag sa att hennes kontor "granskade" handel med Robinhood-appen avseende GameStop-aktien.

Levin Papantonio Rafferty representerar kunder som lider av investeringsförluster och har återvunnet miljontals dollar i ersättning vid statsdomstol, federal domstol och FINRA-skiljeförfarande.

Om du har skadats ekonomiskt av Robinhood eller andra mäklare-återförsäljare som har begränsat eller blockerat handel på ditt konto, kan du ha rätt till kompensation utan att betala några egna avgifter eller kostnader genom en beredskapsavgift.

 
Varför välja vår advokatbyrå

Vår advokatbyrå har funnits i mer än 65 år, och är erkänd som en av de främsta advokatbyråerna i USA. Baserat på advokatbyråns domar och uppgörelser som överstiger $ 4 miljarder, är våra värdepappersbedrägerier som är skyldiga att begära rättvisa för offren för investeringsbedrägerier och missförhållanden.

Ledd av advokat Peter Mougey, den tidigare presidenten i den nationella värdepappersfältet PIABA, vår värdepappers- och affärsavdelningsavdelning har representerat mer än 1,500-investeringsbedrägeri över hela landet i stats- och federal domstol och värdepappersindustrins skiljeförfarande.

Vi är grundaren av Mass Torts Made Perfect. Detta är en nationell konferens som deltar av 1,500-advokater varje år där vi lär oss hur vi framgångsrikt kan hantera rättegångar mot de största företagen i världen. För mer information, besök vår Om Raptor.se sektion.

i Business 65 år * $ 4 miljarder i bedömningar och uppgörelser * Bästa advokatbyråer: US News & World Reports * Trial Advokater Hall of Fame * SuperLawyers
 
Våra avgifter och kostnader

Våra advokater ger gratis konfidentiella fallutvärderingar, och vi tar aldrig ut några avgifter eller kostnader om du inte först återhämtar.

Beredningsavgiften debiterar oss från 20% till 40%. Beloppet vi tar ut är baserat på hur mycket vi återhämtar för dig. För att se över en sammanfattning av våra avgifter och kostnader, klicka på Avgifter och kostnader.

 
Gratis fallutvärdering

Att kontakta oss för en gratis konfidentiellt samråd, kan du ringa oss på (+ 800) 277-1193 XNUMX XNUMX. Du kan också begära en gratis privat och konfidentiell utvärdering genom att klicka på Gratis och konfidentiell konsultation. Din förfrågan kommer omedelbart att granskas av en av våra advokater som hanterar värdepapperstvister.

 

Vad våra kunder säger

Klient Vittnesmål

Nedan följer några av de mail och brev som våra kunder har skickat oss.

Vid en tidpunkt i vårt liv när vi var mest utsatta förlorade vi kontrollen över vår ekonomi. Vi blev offer för en mäklare som tog stora provisioner och avslöjade inte att vi inte kunde komma åt våra pengar. Peter Mougey och hans underbara personal arbetade med oss ​​för att göra oss hela igen och fick våra pengar släppt. Jag kan inte säga tillräckligt om deras arbetsetik, professionalism och vänlighet under denna stressiga tid för oss. Vi hade en 100% positiv slutsats till vårt fall och vi rekommenderar starkt Peter och företaget. Vi kan nu sova på natten! Fred & Pat H.

Min man och jag var mycket nöjda med det arbete som Peter och hans team gav. Han var mycket kunnig om omständigheterna i vårt fall och hållit oss informerade under hela processen. Han är extremt kvalificerad och arbetade flitigt på vår vägnar. Vi är positiva att detta fall inte skulle ha blivit löst till vår fördel om det inte varit för Peters expertis och hans passion. Han bryr sig definitivt om sina kunder och vi uppskattar verkligen hans ansträngningar. Rachel C.

FRS är en statlig organisation. FRS behöll tjänster av Peter Mougey från LP advokatfirman i en multimillion dollar rättegång med mycket komplexa problem. Mr. Mougey bemästrade snabbt problemen och gav råd som var avgörande för att få en framgångsrik upplösning. Två av de viktigaste egenskaperna hos Mr. Mougeys representation var hans förståelse av regeringen och hans förmåga att kommunicera komplicerade juridiska begrepp till en styrelseförvaltare i 10-medlemmen i språk som lätt kunde förstås av alla. Jag kände inte Mougey innan FRS behöll honom och har lyckligtvis inte upplevt omständigheter där systemet skulle behöva hans tjänster igen. Om det behövs skulle jag dock inte tveka att behålla sina tjänster igen. Vänligen meddela mig om du behöver mer information eller hjälp. Steven S.

Edisons berömda adage kan aldrig någonsin ignoreras: 1 del inspiration och 99 delar svettning. Men de två attityderna måste vara närvarande oupplösliga - båda är väsentliga - om resultaten ska erhållas. Peter Mougeys grupp är medveten om ett sådant krav, de jobbar väldigt hårt på den senare, och den förra kommer lätt till dem, en sällsynt kombination någonstans att verkligen hittas. Raphael B.

Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet till Peter Mougey och hela ditt team på min familjs vägnar för det fantastiska jobbet som utförts under din representation. Från första dagen fick jag vänlighet, snabba svar på alla mina frågor, med artiga och tålmodiga möten med alla dina personalassistenter. Du är bäst - och jag kommer att vara evigt tacksam för dig och hela ditt lag. Michelle E.