Mäklare James Blake Daughtry förbjuden att handla - kompensationshjälp

FINRA Permanent barer James Blake Daughtry från mäklare aktiviteter

Vårt Finansinspektionen (FINRA) utestängde James Blake Daughtry (CRD #: 3272282), vilket hindrade den tidigare mäklaren och investeringsrådgivaren från att arbeta som mäklare och från att på något sätt samarbeta med ett mäklarehandlare, enligt FINRA: s BrokerCheck rapporter.
Lagstiftningsåtgärder

Daughtrys mäklarkarriär började 1999 och fortsatte till synes utan händelse fram till den 18 mars 2020, då han blev utsläppt från Kestra Investment Services, LLC, efter anklagelser om att han hade brutit mot FINRA-regel 8210 (bemyndigande för FINRA att få tillgång till register) och FINRA-regel 2010 ( bedriva affärer med ”höga krav på kommersiell ära”) Daughtry verkade inte erbjuda vittnesmål och registrera påstådda överträdelser av potentiellt bedrägliga och obehöriga transaktioner. Som ett resultat genomfördes ett brev där Daughtry accepterade FINRA: s slutsatser och samtyckte till FINRA: s permanenta sanktion mot uteslutning, samt att avstå från rätten till hörande eller överklagande i ärendet.

Kundtvister

Efter dessa anklagelser och disbarment inlämnades flera kundtvister rörande Daughtry. Den 22 juni 2020 anklagade en klient Daughtry för att ha genomfört obehöriga transaktioner, vårdslöshet, felaktiga uppgifter och brott mot förvaltningsuppgifter medan mäklaren tjänstgjorde under anställning av Kestra Investment Services. LLC. Klaganden begär skadestånd till ett belopp av $ 65,0000.

Den 23 juli 2020 steg en annan klagande fram och krävde skadestånd på totalt $ 1,500,000. Enligt kärandens påstående uppmanade Daughtry kunder att öppna konton hos ett tredjeparts investeringsföretag, igen under Kestra Investment Services anställning. Securities Exchange Commission (SEC) hade fastställt att värdepappersföretaget från tredje part hade bedrivit bedrägerier.

Den senaste kundtvisten inlämnades den 14 augusti 2020 i samband med Daughtrys verksamhet under anställning av Kestra Investment Services. LLC. Denna klagande anklagade också Daughtry för att ha uppmanat kunder att öppna konton hos ett tredjepartsföretag i samband med bedrägeri. Käranden begär skadestånd på 231,752 XNUMX USD.

Dessa klagomål pågår i skrivande stund och kommer att lösas genom skiljedom eller eventuellt i domstol.

Daughtrys andra affärsaktiviteter

BrokerCheck identifierar Daughtrys ytterligare affärsengagemang, som inkluderade att äga ett fastighetsinvesteringsföretag, James Blake Daughtry Investment, i Dothan, Alabama. Han tjänstgjorde också som president för National League i Dothan, en position som involverade hantering av en ungdomsbaseballliga.

Daughtry var ägare och president för The Daughtry Group i Dothan, Alabama, där han tillhandahöll investeringsrådgivningstjänster genom Kestra Advisory Services, LLC. I Austin, Texas, arbetade mäklaren som en företrädare för investeringsrådgivare som arbetade genom Kestra Advisory Services. Före dessa positioner arbetade Daughtry inom industrin för medicinsk avfallstjänst och investerade också i en läkemedelsorganisation, Carmack Drug Company, LLC, i Opp, Alabama. 

 
 
Varför välja vår advokatbyrå

Vår advokatbyrå har funnits i mer än 65 år, och är erkänd som en av de främsta advokatbyråerna i USA. Baserat på advokatbyråns domar och uppgörelser som överstiger $ 4 miljarder, är våra värdepappersbedrägerier som är skyldiga att begära rättvisa för offren för investeringsbedrägerier och missförhållanden.

Ledd av advokat Peter Mougey, den tidigare presidenten i den nationella värdepappersfältet PIABA, vår värdepappers- och affärsavdelningsavdelning har representerat mer än 1,500-investeringsbedrägeri över hela landet i stats- och federal domstol och värdepappersindustrins skiljeförfarande.

Vi är grundaren av Mass Torts Made Perfect. Detta är en nationell konferens som deltar av 1,500-advokater varje år där vi lär oss hur vi framgångsrikt kan hantera rättegångar mot de största företagen i världen. För mer information, besök vår Om Raptor.se sektion.

i Business 65 år * $ 4 miljarder i bedömningar och uppgörelser * Bästa advokatbyråer: US News & World Reports * Trial Advokater Hall of Fame * SuperLawyers
 
Våra avgifter och kostnader

Våra advokater ger gratis konfidentiella fallutvärderingar, och vi tar aldrig ut några avgifter eller kostnader om du inte först återhämtar.

Beredningsavgiften debiterar oss från 20% till 40%. Beloppet vi tar ut är baserat på hur mycket vi återhämtar för dig. För att se över en sammanfattning av våra avgifter och kostnader, klicka på Avgifter och kostnader.

 
Gratis fallutvärdering

Att kontakta oss för en gratis konfidentiellt samråd, kan du ringa oss på (+ 800) 277-1193 XNUMX XNUMX. Du kan också begära en gratis privat och konfidentiell utvärdering genom att klicka på Gratis och konfidentiell konsultation. Din förfrågan kommer omedelbart att granskas av en av våra advokater som hanterar värdepapperstvister.

 

Vad våra kunder säger

Klient Vittnesmål

Nedan följer några av de mail och brev som våra kunder har skickat oss.

Vid en tidpunkt i vårt liv när vi var mest utsatta förlorade vi kontrollen över vår ekonomi. Vi blev offer för en mäklare som tog stora provisioner och avslöjade inte att vi inte kunde komma åt våra pengar. Peter Mougey och hans underbara personal arbetade med oss ​​för att göra oss hela igen och fick våra pengar släppt. Jag kan inte säga tillräckligt om deras arbetsetik, professionalism och vänlighet under denna stressiga tid för oss. Vi hade en 100% positiv slutsats till vårt fall och vi rekommenderar starkt Peter och företaget. Vi kan nu sova på natten! Fred & Pat H.

Min man och jag var mycket nöjda med det arbete som Peter och hans team gav. Han var mycket kunnig om omständigheterna i vårt fall och hållit oss informerade under hela processen. Han är extremt kvalificerad och arbetade flitigt på vår vägnar. Vi är positiva att detta fall inte skulle ha blivit löst till vår fördel om det inte varit för Peters expertis och hans passion. Han bryr sig definitivt om sina kunder och vi uppskattar verkligen hans ansträngningar. Rachel C.

FRS är en statlig organisation. FRS behöll tjänster av Peter Mougey från LP advokatfirman i en multimillion dollar rättegång med mycket komplexa problem. Mr. Mougey bemästrade snabbt problemen och gav råd som var avgörande för att få en framgångsrik upplösning. Två av de viktigaste egenskaperna hos Mr. Mougeys representation var hans förståelse av regeringen och hans förmåga att kommunicera komplicerade juridiska begrepp till en styrelseförvaltare i 10-medlemmen i språk som lätt kunde förstås av alla. Jag kände inte Mougey innan FRS behöll honom och har lyckligtvis inte upplevt omständigheter där systemet skulle behöva hans tjänster igen. Om det behövs skulle jag dock inte tveka att behålla sina tjänster igen. Vänligen meddela mig om du behöver mer information eller hjälp. Steven S.

Edisons berömda adage kan aldrig någonsin ignoreras: 1 del inspiration och 99 delar svettning. Men de två attityderna måste vara närvarande oupplösliga - båda är väsentliga - om resultaten ska erhållas. Peter Mougeys grupp är medveten om ett sådant krav, de jobbar väldigt hårt på den senare, och den förra kommer lätt till dem, en sällsynt kombination någonstans att verkligen hittas. Raphael B.

Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet till Peter Mougey och hela ditt team på min familjs vägnar för det fantastiska jobbet som utförts under din representation. Från första dagen fick jag vänlighet, snabba svar på alla mina frågor, med artiga och tålmodiga möten med alla dina personalassistenter. Du är bäst - och jag kommer att vara evigt tacksam för dig och hela ditt lag. Michelle E.