New York City Real Estate Investment Trust (REIT) Investor Lawsuits & Compensation

New York City Real Estate Investment Trust (REIT) Investor Lawsuits

När New York City Real Estate Investment Trust (REIT) noterades på New York Stock Exchange (symbol NYC) sjönk prisaktierna 41 procent under den första handelsdagen. Kraschen drabbade en grupp investerare särskilt hårt - de som hade köpt New York City REIT som en icke-handlad REIT.

Värdepappersgruppen i Levin, Papantonio, Rafferty, Proctor, Buchanan, O'Brien, Barr & Mougey, PA undersöker fordringar från investerare som lidit ekonomiska förluster från sina investeringar i New York City REIT. Vår undersökning syftar till att avslöja eventuella felaktigheter från mäklare och finansiella rådgivare när de rekommenderade New York City REIT till sina kunder.

Om du investerade i New York City REIT och drabbades av ekonomisk förlust kan våra advokater söka återhämtning för dina räken genom att lämna in ett tvistlösningskrav för finansbranschen. Om din mäklares eller rådgivares felaktiga uppförande ledde dig till denna investering kan vi kanske hjälpa dig att få tillbaka dina förluster.

Om New York City REIT

Mellan 2013 och 2017 började mäklarhandlare företag att sälja American Realty Capital (ARC) New York City REIT som en icke-handlad REIT-investering till $ 25 per aktie. Så sent som i juli 2020 återspeglade investerarnas månatliga kontoutdrag ett sponsorpris på 20.26 dollar per aktie.

Sekundärmarknaden och tidigare anbudsförslag berättade dock en annan historia, vilket tyder på att kapitalförluster för investerare hade nått 60 procent - med aktiekurser sjunkit till 9 dollar per aktie. I en varumärkesmanövrering för att avskilja produkten från bedrägerier och skandaler i samband med ARC, döptes investeringen om till New York City REIT, Inc. i mars 2019.

Styrelsen för New York City REIT, Inc. noterade sitt stamaktie på New York Stock Exchange i augusti 2020. Före börsintroduktionen godkände styrelsen också en omvänd aktiesplit på 2.43-1 — med avsikt. för att minska antalet utestående aktier och öka aktiekursen. Detta orsakade en minimiförlust på 50% från de huvudsakliga investeringarna som ägde rum före juli 2020.

Vad kan ha gått fel

Icke-handlade REIT representerar vanligtvis utomordentligt komplexa och ganska riskabla investeringar. De är i allmänhet illikvida och svåra att värdera eller sälja, eftersom de inte är noterade på någon amerikansk börs. Som sådan, när en investerare säljer, kan de komma att göra det med en förlust på 40 procent av REIT: s nominella värde.

När finansiella rådgivare och mäklare återfick nyheten om New York City REIT: s planerade börsintroduktion (IPO) kan de ha sett en marknadsföringsmöjlighet. Många av dessa yrkesverksamma kan ha presenterat det icke-handlade REIT för sina investerarkunder som ett sätt att ångra den illikviditet som följer med en icke-handeln REIT-investering. Det är möjligt att samma finansiella rådgivare och mäklarhandlare frestade investerare ytterligare med förslaget att de skulle kunna återkräva sina ursprungliga investeringskapitalförluster.

Tyvärr är det inte ovanligt att mäklare och finansiella rådgivare rekommenderar icke-handlade REIT-investeringar på grund av de relativt höga provisioner som belönar denna försäljning. Med denna motivation kan mäklare och rådgivare vilseleda sina kunder till att tro att dessa investeringar inte bara är säkra och stabila utan också lovar rejäl avkastning.

 
 
Varför välja vår advokatbyrå

Vår advokatbyrå har funnits i mer än 65 år, och är erkänd som en av de främsta advokatbyråerna i USA. Baserat på advokatbyråns domar och uppgörelser som överstiger $ 4 miljarder, är våra värdepappersbedrägerier som är skyldiga att begära rättvisa för offren för investeringsbedrägerier och missförhållanden.

Ledd av advokat Peter Mougey, den tidigare presidenten i den nationella värdepappersfältet PIABA, vår värdepappers- och affärsavdelningsavdelning har representerat mer än 1,500-investeringsbedrägeri över hela landet i stats- och federal domstol och värdepappersindustrins skiljeförfarande.

Vi är grundaren av Mass Torts Made Perfect. Detta är en nationell konferens som deltar av 1,500-advokater varje år där vi lär oss hur vi framgångsrikt kan hantera rättegångar mot de största företagen i världen. För mer information, besök vår Om Raptor.se sektion.

i Business 65 år * $ 4 miljarder i bedömningar och uppgörelser * Bästa advokatbyråer: US News & World Reports * Trial Advokater Hall of Fame * SuperLawyers
 
Våra avgifter och kostnader

Våra advokater ger gratis konfidentiella fallutvärderingar, och vi tar aldrig ut några avgifter eller kostnader om du inte först återhämtar.

Beredningsavgiften debiterar oss från 20% till 40%. Beloppet vi tar ut är baserat på hur mycket vi återhämtar för dig. För att se över en sammanfattning av våra avgifter och kostnader, klicka på Avgifter och kostnader.

 
Gratis fallutvärdering

Att kontakta oss för en gratis konfidentiellt samråd, kan du ringa oss på (+ 800) 277-1193 XNUMX XNUMX. Du kan också begära en gratis privat och konfidentiell utvärdering genom att klicka på Gratis och konfidentiell konsultation. Din förfrågan kommer omedelbart att granskas av en av våra advokater som hanterar värdepapperstvister.

 

Vad våra kunder säger

Klient Vittnesmål

Nedan följer några av de mail och brev som våra kunder har skickat oss.

Vid en tidpunkt i vårt liv när vi var mest utsatta förlorade vi kontrollen över vår ekonomi. Vi blev offer för en mäklare som tog stora provisioner och avslöjade inte att vi inte kunde komma åt våra pengar. Peter Mougey och hans underbara personal arbetade med oss ​​för att göra oss hela igen och fick våra pengar släppt. Jag kan inte säga tillräckligt om deras arbetsetik, professionalism och vänlighet under denna stressiga tid för oss. Vi hade en 100% positiv slutsats till vårt fall och vi rekommenderar starkt Peter och företaget. Vi kan nu sova på natten! Fred & Pat H.

Min man och jag var mycket nöjda med det arbete som Peter och hans team gav. Han var mycket kunnig om omständigheterna i vårt fall och hållit oss informerade under hela processen. Han är extremt kvalificerad och arbetade flitigt på vår vägnar. Vi är positiva att detta fall inte skulle ha blivit löst till vår fördel om det inte varit för Peters expertis och hans passion. Han bryr sig definitivt om sina kunder och vi uppskattar verkligen hans ansträngningar. Rachel C.

FRS är en statlig organisation. FRS behöll tjänster av Peter Mougey från LP advokatfirman i en multimillion dollar rättegång med mycket komplexa problem. Mr. Mougey bemästrade snabbt problemen och gav råd som var avgörande för att få en framgångsrik upplösning. Två av de viktigaste egenskaperna hos Mr. Mougeys representation var hans förståelse av regeringen och hans förmåga att kommunicera komplicerade juridiska begrepp till en styrelseförvaltare i 10-medlemmen i språk som lätt kunde förstås av alla. Jag kände inte Mougey innan FRS behöll honom och har lyckligtvis inte upplevt omständigheter där systemet skulle behöva hans tjänster igen. Om det behövs skulle jag dock inte tveka att behålla sina tjänster igen. Vänligen meddela mig om du behöver mer information eller hjälp. Steven S.

Edisons berömda adage kan aldrig någonsin ignoreras: 1 del inspiration och 99 delar svettning. Men de två attityderna måste vara närvarande oupplösliga - båda är väsentliga - om resultaten ska erhållas. Peter Mougeys grupp är medveten om ett sådant krav, de jobbar väldigt hårt på den senare, och den förra kommer lätt till dem, en sällsynt kombination någonstans att verkligen hittas. Raphael B.

Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet till Peter Mougey och hela ditt team på min familjs vägnar för det fantastiska jobbet som utförts under din representation. Från första dagen fick jag vänlighet, snabba svar på alla mina frågor, med artiga och tålmodiga möten med alla dina personalassistenter. Du är bäst - och jag kommer att vara evigt tacksam för dig och hela ditt lag. Michelle E.