Mäklare Bradley Carl Mascho klagomål - Ersättning och hjälp

Bradley Carl Mascho utestängd från industrin - Kunder kan kunna återhämta förluster

Financial Industry Regulatory Authority samt US Securities and Exchange Commission har utestängt Bradley Carl Mascho från att agera som mäklare eller investeringsrådgivare. Macho kan inte heller associera med företag som säljer värdepapper eller tillhandahåller investeringsråd till allmänheten. Mascho hade 20 års erfarenhet av att spänna över fem olika företag innan han utestängdes, dessa företag inkluderar:

  1. Western International Securities, Inc. (10/01/2009 - 12/05/2017)
  2. Royal Alliance Associates, Inc. (2/16/2006 - 10/06/2009)
  3. Legg Mason Wood Walker, Incorporated (9 - 16)
  4. IDS Livförsäkringsbolag (3 - 18)
  5. American Express Financial Advisors (3/18/1997 - 7/27/1999)

Enligt Maschos grundavtal började Mascho arbeta med Dawn J. Bennett på Bennett Group Financial Services, LLC (”BGFS”) med början minst 2009. Bennett använde BGFS för att tillhandahålla finansiella tjänster till kunder i Maryland och på andra håll. Bennett bildade BJB Holdings 2013, en online-återförsäljare av lyxiga sportkläder, och Mascho fungerade som ekonomichef för DJB Holdings.

Bennett och Mascho uppmanade BGFS-kunder att investera i DJB Holdings mellan december 2014 och april 2017 och erbjuder en årlig ränta på 15% via konvertibla eller skuldebrev, enligt grundavtalet. Under denna period begärde paret och fick över 20 miljoner dollar från mer än 40 investerare. Bevis visade att Mascho och Bennett använde dessa medel för att betala för personliga utgifter och betala tillbaka tidigare investerare med medel från nyare investerare. Dessa påstådda handlingar liknar ett Ponzi-schema. Efter dessa åtgärder dömdes Mascho till federalt fängelse för konspiration 2019.

Mascho anklagades för konspiration för att begå värdepappersbedrägeri samt för att ha gjort ett falskt uttalande. Mascho har också varit föremål för över ett dussin kundklagomål. Enligt tillgängliga register har över 2 miljoner dollar betalats ut i förlikningar för anspråk som har lösts.

En Ponzi systemet lovar ofta hög avkastning med liten eller ingen risk. Dessa system använder pengar från nya investerare för att betala tidigare investerare och arrangörer kan till och med stjäla en del av pengarna åt sig själva.

 
 
Varför välja vår advokatbyrå

Vår advokatbyrå har funnits i mer än 65 år, och är erkänd som en av de främsta advokatbyråerna i USA. Baserat på advokatbyråns domar och uppgörelser som överstiger $ 4 miljarder, är våra värdepappersbedrägerier som är skyldiga att begära rättvisa för offren för investeringsbedrägerier och missförhållanden.

Ledd av advokat Peter Mougey, den tidigare presidenten i den nationella värdepappersfältet PIABA, vår värdepappers- och affärsavdelningsavdelning har representerat mer än 1,500-investeringsbedrägeri över hela landet i stats- och federal domstol och värdepappersindustrins skiljeförfarande.

Vi är grundaren av Mass Torts Made Perfect. Detta är en nationell konferens som deltar av 1,500-advokater varje år där vi lär oss hur vi framgångsrikt kan hantera rättegångar mot de största företagen i världen. För mer information, besök vår Om Raptor.se sektion.

i Business 65 år * $ 4 miljarder i bedömningar och uppgörelser * Bästa advokatbyråer: US News & World Reports * Trial Advokater Hall of Fame * SuperLawyers
 
Våra avgifter och kostnader

Våra advokater ger gratis konfidentiella fallutvärderingar, och vi tar aldrig ut några avgifter eller kostnader om du inte först återhämtar.

Beredningsavgiften debiterar oss från 20% till 40%. Beloppet vi tar ut är baserat på hur mycket vi återhämtar för dig. För att se över en sammanfattning av våra avgifter och kostnader, klicka på Avgifter och kostnader.

 
Gratis fallutvärdering

Att kontakta oss för en gratis konfidentiellt samråd, kan du ringa oss på (+ 800) 277-1193 XNUMX XNUMX. Du kan också begära en gratis privat och konfidentiell utvärdering genom att klicka på Gratis och konfidentiell konsultation. Din förfrågan kommer omedelbart att granskas av en av våra advokater som hanterar värdepapperstvister.

 

Vad våra kunder säger

Klient Vittnesmål

Nedan följer några av de mail och brev som våra kunder har skickat oss.

Vid en tidpunkt i vårt liv när vi var mest utsatta förlorade vi kontrollen över vår ekonomi. Vi blev offer för en mäklare som tog stora provisioner och avslöjade inte att vi inte kunde komma åt våra pengar. Peter Mougey och hans underbara personal arbetade med oss ​​för att göra oss hela igen och fick våra pengar släppt. Jag kan inte säga tillräckligt om deras arbetsetik, professionalism och vänlighet under denna stressiga tid för oss. Vi hade en 100% positiv slutsats till vårt fall och vi rekommenderar starkt Peter och företaget. Vi kan nu sova på natten! Fred & Pat H.

Min man och jag var mycket nöjda med det arbete som Peter och hans team gav. Han var mycket kunnig om omständigheterna i vårt fall och hållit oss informerade under hela processen. Han är extremt kvalificerad och arbetade flitigt på vår vägnar. Vi är positiva att detta fall inte skulle ha blivit löst till vår fördel om det inte varit för Peters expertis och hans passion. Han bryr sig definitivt om sina kunder och vi uppskattar verkligen hans ansträngningar. Rachel C.

FRS är en statlig organisation. FRS behöll tjänster av Peter Mougey från LP advokatfirman i en multimillion dollar rättegång med mycket komplexa problem. Mr. Mougey bemästrade snabbt problemen och gav råd som var avgörande för att få en framgångsrik upplösning. Två av de viktigaste egenskaperna hos Mr. Mougeys representation var hans förståelse av regeringen och hans förmåga att kommunicera komplicerade juridiska begrepp till en styrelseförvaltare i 10-medlemmen i språk som lätt kunde förstås av alla. Jag kände inte Mougey innan FRS behöll honom och har lyckligtvis inte upplevt omständigheter där systemet skulle behöva hans tjänster igen. Om det behövs skulle jag dock inte tveka att behålla sina tjänster igen. Vänligen meddela mig om du behöver mer information eller hjälp. Steven S.

Edisons berömda adage kan aldrig någonsin ignoreras: 1 del inspiration och 99 delar svettning. Men de två attityderna måste vara närvarande oupplösliga - båda är väsentliga - om resultaten ska erhållas. Peter Mougeys grupp är medveten om ett sådant krav, de jobbar väldigt hårt på den senare, och den förra kommer lätt till dem, en sällsynt kombination någonstans att verkligen hittas. Raphael B.

Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet till Peter Mougey och hela ditt team på min familjs vägnar för det fantastiska jobbet som utförts under din representation. Från första dagen fick jag vänlighet, snabba svar på alla mina frågor, med artiga och tålmodiga möten med alla dina personalassistenter. Du är bäst - och jag kommer att vara evigt tacksam för dig och hela ditt lag. Michelle E.