GPB Capital Investor Lawsuits - Compensation & Help

GPB Capital Investors - Återställ dina förluster

GPB Capital har anklagats för att ha drivit ett Ponzi-liknande system som bedrägerier tusentals investerare över hela landet. Så många som 17,000 500 investerare har påverkats enligt SEC. Det påstådda bedrägeriet kunde ha orsakat mer än XNUMX miljoner dollar i förluster. Många enskilda investerare, inklusive pensionärer, kan ha lidit betydande förluster till följd av detta.

En FBI-representant förklarade att felaktiga uttalanden gjordes angående GPB-kapitalinnehavet ”genom vilseledande marknadsföringsmetoder, som lockade investerare med löften om månatliga utdelningar som skulle täckas av medel från investeringarna och inte dras från underliggande investerat kapital .... Allt detta var dock en lögn ... I själva verket betalades en betydande del av GPB: s utdelningar direkt från investerarfonder. ”

Minst tre personer som är anslutna till GPB Capital Holdings, LLC har åtalats och anklagats för värdepappersbedrägeri, trådbedrägeri och konspiration. Enskilda investerare bör dock samråda med en erfaren värdepappersadvokat för att säkerställa att de också kan få tillbaka förluster från GPB Capital-investeringar. 

Många mäklarföretag rekommenderade sina kunder att investera i GPB Capital Holdings höga risker med höga provisioner. Kunder som rekommenderades att investera i GPB av sin mäklare kan ha laglig rätt att återkräva sina förluster. Företag och mäklare är skyldiga att genomföra rimlig aktsamhet avseende de investeringar och produkter de erbjuder. De är vidare skyldiga att känna till de värdepapper de rekommenderar, korrekt och exakt avslöja riskerna i samband med investeringen och rekommenderar endast lämpliga investeringar till sina kunder. Om du rekommenderades att investera i GPB kan ditt mäklare och mäklarföretag ha brutit mot FINRA-reglerna och deras rättsliga skyldigheter gentemot dig.

Investeringar i privata placeringar är komplexa, riskabla och säljs ofta med hög avgifts- och provisionstruktur. Denna typ av struktur kan göra dig i en nackdel direkt utanför porten. En privatemission har minimala myndighetskrav att följa och behöver inte vara registrerad hos SEC. Generellt riktar sig erbjudandet till en liten pool av rika individer eller ackrediterade investerare. 

Om du eller en nära anhörig investerade i GPB Holdings eller i följande GPB-fonder kan du ha rätt att få tillbaka dina förluster:

 1. GPB Automotive Portfolio
 2. GPB Cold Storage
 3. GPB Holdings II
 4. GPB Holdings III
 5. GPB Holdings Qualified
 6. GPB NYC Development
 7. GPB Avfallshanteringsfond

Det finns många mäklarföretag som sålde eller kan ha sålt GPB-investeringar, inklusive men inte begränsat till:

 1. Aegis Capital
 2. Arkadios Capital
 3. Cabot Lodge Securities
 4. Kustaktier
 5. Concorde Investment Services
 6. FSC Securities Corp.
 7. Geneos Rikshantering
 8. Geneos Rikshantering
 9. Kalos Capital
 10. Madison Avenue Securities
 11. National Securities Corp.
 12. Pursche Kaplan Sterling Investments
 13. Royal Alliance Associates Inc.
 14. Sagepoint Financial Inc.
 15. Western International Securities
 16. Woodbury Financial Services Inc.
 
 
Varför välja vår advokatbyrå

Vår advokatbyrå har funnits i mer än 65 år, och är erkänd som en av de främsta advokatbyråerna i USA. Baserat på advokatbyråns domar och uppgörelser som överstiger $ 4 miljarder, är våra värdepappersbedrägerier som är skyldiga att begära rättvisa för offren för investeringsbedrägerier och missförhållanden.

Ledd av advokat Peter Mougey, den tidigare presidenten i den nationella värdepappersfältet PIABA, vår värdepappers- och affärsavdelningsavdelning har representerat mer än 1,500-investeringsbedrägeri över hela landet i stats- och federal domstol och värdepappersindustrins skiljeförfarande.

Vi är grundaren av Mass Torts Made Perfect. Detta är en nationell konferens som deltar av 1,500-advokater varje år där vi lär oss hur vi framgångsrikt kan hantera rättegångar mot de största företagen i världen. För mer information, besök vår Om Oss sektion.

i Business 65 år * $ 4 miljarder i bedömningar och uppgörelser * Bästa advokatbyråer: US News & World Reports * Trial Advokater Hall of Fame * SuperLawyers
 
Våra avgifter och kostnader

Våra advokater ger gratis konfidentiella fallutvärderingar, och vi tar aldrig ut några avgifter eller kostnader om du inte först återhämtar.

Beredningsavgiften debiterar oss från 20% till 40%. Beloppet vi tar ut är baserat på hur mycket vi återhämtar för dig. För att se över en sammanfattning av våra avgifter och kostnader, klicka på Avgifter och kostnader.

 
Gratis fallutvärdering

Att kontakta oss för en gratis konfidentiellt samråd, kan du ringa oss på (+ 800) 277-1193 XNUMX XNUMX. Du kan också begära en gratis privat och konfidentiell utvärdering genom att klicka på Gratis och konfidentiell konsultation. Din förfrågan kommer omedelbart att granskas av en av våra advokater som hanterar värdepapperstvister.

 

Vad våra kunder säger

Klient Vittnesmål

Nedan följer några av de mail och brev som våra kunder har skickat oss.

Vid en tidpunkt i vårt liv när vi var mest utsatta förlorade vi kontrollen över vår ekonomi. Vi blev offer för en mäklare som tog stora provisioner och avslöjade inte att vi inte kunde komma åt våra pengar. Peter Mougey och hans underbara personal arbetade med oss ​​för att göra oss hela igen och fick våra pengar släppt. Jag kan inte säga tillräckligt om deras arbetsetik, professionalism och vänlighet under denna stressiga tid för oss. Vi hade en 100% positiv slutsats till vårt fall och vi rekommenderar starkt Peter och företaget. Vi kan nu sova på natten! Fred & Pat H.

Min man och jag var mycket nöjda med det arbete som Peter och hans team gav. Han var mycket kunnig om omständigheterna i vårt fall och hållit oss informerade under hela processen. Han är extremt kvalificerad och arbetade flitigt på vår vägnar. Vi är positiva att detta fall inte skulle ha blivit löst till vår fördel om det inte varit för Peters expertis och hans passion. Han bryr sig definitivt om sina kunder och vi uppskattar verkligen hans ansträngningar. Rachel C.

FRS är en statlig organisation. FRS behöll tjänster av Peter Mougey från LP advokatfirman i en multimillion dollar rättegång med mycket komplexa problem. Mr. Mougey bemästrade snabbt problemen och gav råd som var avgörande för att få en framgångsrik upplösning. Två av de viktigaste egenskaperna hos Mr. Mougeys representation var hans förståelse av regeringen och hans förmåga att kommunicera komplicerade juridiska begrepp till en styrelseförvaltare i 10-medlemmen i språk som lätt kunde förstås av alla. Jag kände inte Mougey innan FRS behöll honom och har lyckligtvis inte upplevt omständigheter där systemet skulle behöva hans tjänster igen. Om det behövs skulle jag dock inte tveka att behålla sina tjänster igen. Vänligen meddela mig om du behöver mer information eller hjälp. Steven S.

Edisons berömda adage kan aldrig någonsin ignoreras: 1 del inspiration och 99 delar svettning. Men de två attityderna måste vara närvarande oupplösliga - båda är väsentliga - om resultaten ska erhållas. Peter Mougeys grupp är medveten om ett sådant krav, de jobbar väldigt hårt på den senare, och den förra kommer lätt till dem, en sällsynt kombination någonstans att verkligen hittas. Raphael B.

Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet till Peter Mougey och hela ditt team på min familjs vägnar för det fantastiska jobbet som utförts under din representation. Från första dagen fick jag vänlighet, snabba svar på alla mina frågor, med artiga och tålmodiga möten med alla dina personalassistenter. Du är bäst - och jag kommer att vara evigt tacksam för dig och hela ditt lag. Michelle E.