The Parking REIT (MVP REIT II) Investor Lawsuits - Ersättning och hjälp

Parking REIT (MVP REIT II) - Återhämtning av investeringar

Parkering REIT -investerare kan ha drabbats av förluster på över 75% av sin investeringskapital, baserat på senaste anbudserbjudanden på mindre än $ 6.00 per aktie från MacKenzie Capital Management. Dessutom visar data från begränsade sekundära datakällor en försäljning i juni 2020 för belopp så låga som $ 5.01 per aktie. Parking REIT: s styrelse uppskattade aktievärdet till 11.75 dollar så sent som i juni 2021, men även om det uppskattade aktievärdet var korrekta investerare som betalade 25.00 dollar per aktie kan ha förlorat över 50% av sin investeringsstol. Sedan 2015 har Vanguard Total REIT -index uppnått vinster på cirka 40%, så varför har Parking REIT drabbats av så förödande förluster?

Parking REIT, som tidigare kallades MVP REIT II, ​​var en spekulativ och högriskinvestering. En mäklare som utför rimlig aktsamhet som krävs enligt reglerna och föreskrifterna borde ha förstått detta faktum, och mäklare och rådgivare som misslyckades med att utföra due diligence, felaktig uppfattning om investeringen eller olämpligt rekommenderade Parking REIT till sina kunder kan hållas ansvariga för förluster. Parking REIT var föremål för en rad olika betydande risker vilket gjorde det till en spekulativ och högriskinvestering som:

  1. Aktier i The Parking REIT var illikvida och kunde inte enkelt säljas (om de alls kunde säljas).
  2. Priset på 25 dollar för aktier i Parking REIT fastställdes godtyckligt.
  3. Parking REIT var en "blind pool" vilket betyder att den inte hade någon verksamhetshistoria och inte ens hade identifierat några investeringar som den skulle göra som inte skulle göra det möjligt för investerare eller rådgivare att utvärdera investeringarna innan de köpte dem.
  4. Parking REIT avslöjade ”väsentliga intressekonflikter” avseende ersättning, investeringsmöjligheter och förvaltningsresurser bland vår rådgivare, vår sponsor, vår anslutna säljare och oss.
  5. Parking REIT fick tillåta sig betydande skulder, vilket ytterligare ökar risken.

Dessutom betalade Parking REIT betydande provisioner till mäklare som sålde REIT till sina kunder. Mellan säljprovisioner, due diligence -avgifter och återförsäljarhanteringsavgifter betalades så mycket som 10% av erbjudandebeloppet i provision och avgifter till mäklare och mäklare.

Investeringar i The Parking REIT var inte lämpliga för alla investerare. Rådgivare som rekommenderade sina kunder att investera i The Parking REIT eller andra liknande investeringar kan vara ansvariga för förluster som kunderna drabbas av. Enligt FINRA -reglerna är mäklare och rådgivare skyldiga att utföra rimlig due diligence och får endast rekommendera investeringar som är lämpliga för kundens risktolerans och behov. Vidare krävs det att mäklare fullständigt och exakt beskriver riskerna och fördelarna med de investeringar de erbjuder. Således kan mäklare som ger en felaktig bild av investeringarna eller rekommenderar olämpliga investeringar bli ansvariga för förluster.

Om du drabbades av ekonomisk förlust för att din mäklare rekommenderade The Parking REIT eller andra liknande program till dig kan du ha rätt att lämna in ett krav för att återställa dina förluster. Teamet Securities and Business Litigation på Levin, Papantonio, Rafferty, Proctor, Buchanan, O'Brien, Barr & Mougey, PA har hanterat fordringar som rör icke-handlade REIT-produkter och kan hjälpa dig att återställa dina förluster. Vårt företag grundades 1955, vi har mer än 50 advokater och 150 supportpersonal. Vi tar ut advokatkostnader endast om vi återbetalar åt dig.

Ring oss idag för en gratis granskning av ärendet: (800) 277-1193. Du kan också mejla advokat Michael Bixby direkt på mbixby@levinlaw.com eller fyll i ett utvärderingsformulär på vår webbplats.

 
 
Varför välja vår advokatbyrå

Vår advokatbyrå har funnits i mer än 65 år, och är erkänd som en av de främsta advokatbyråerna i USA. Baserat på advokatbyråns domar och uppgörelser som överstiger $ 4 miljarder, är våra värdepappersbedrägerier som är skyldiga att begära rättvisa för offren för investeringsbedrägerier och missförhållanden.

Ledd av advokat Peter Mougey, den tidigare presidenten i den nationella värdepappersfältet PIABA, vår värdepappers- och affärsavdelningsavdelning har representerat mer än 1,500-investeringsbedrägeri över hela landet i stats- och federal domstol och värdepappersindustrins skiljeförfarande.

Vi är grundaren av Mass Torts Made Perfect. Detta är en nationell konferens som deltar av 1,500-advokater varje år där vi lär oss hur vi framgångsrikt kan hantera rättegångar mot de största företagen i världen. För mer information, besök vår Om Oss sektion.

i Business 65 år * $ 4 miljarder i bedömningar och uppgörelser * Bästa advokatbyråer: US News & World Reports * Trial Advokater Hall of Fame * SuperLawyers
 
Våra avgifter och kostnader

Våra advokater ger gratis konfidentiella fallutvärderingar, och vi tar aldrig ut några avgifter eller kostnader om du inte först återhämtar.

Beredningsavgiften debiterar oss från 20% till 40%. Beloppet vi tar ut är baserat på hur mycket vi återhämtar för dig. För att se över en sammanfattning av våra avgifter och kostnader, klicka på Avgifter och kostnader.

 
Gratis fallutvärdering

Att kontakta oss för en gratis konfidentiellt samråd, kan du ringa oss på (+ 800) 277-1193 XNUMX XNUMX. Du kan också begära en gratis privat och konfidentiell utvärdering genom att klicka på Gratis och konfidentiell konsultation. Din förfrågan kommer omedelbart att granskas av en av våra advokater som hanterar värdepapperstvister.

 
 

Vad våra kunder säger

Klient Vittnesmål

Nedan följer några av de mail och brev som våra kunder har skickat oss.

I en tid i vårt liv när vi var mest utsatta förlorade vi kontrollen över vår ekonomi. Vi blev offer för en mäklare som tog enorma uppdrag och avslöjade inte att vi inte kunde få tillgång till våra pengar. Peter Mougey och hans underbara personal arbetade med oss ​​för att göra oss hela igen och fick våra pengar frigjorda. Jag kan inte säga tillräckligt om deras arbetsmoral, professionalism och vänlighet under denna stressiga tid för oss. Vi hade en 100% positiv slutsats i vårt fall och vi rekommenderar starkt Peter och företaget. Vi kan nu sova på natten! Fred & Pat H.
Min man och jag var mycket nöjda med det arbete som Peter och hans team gav. Han var mycket kunnig om omständigheterna i vårt fall och hållit oss informerade under hela processen. Han är extremt kvalificerad och arbetade flitigt på vår vägnar. Vi är positiva att detta fall inte skulle ha blivit löst till vår fördel om det inte varit för Peters expertis och hans passion. Han bryr sig definitivt om sina kunder och vi uppskattar verkligen hans ansträngningar. Rachel C.
FRS är en statlig organisation. FRS behöll tjänster av Peter Mougey från LP advokatfirman i en multimillion dollar rättegång med mycket komplexa problem. Mr. Mougey bemästrade snabbt problemen och gav råd som var avgörande för att få en framgångsrik upplösning. Två av de viktigaste egenskaperna hos Mr. Mougeys representation var hans förståelse av regeringen och hans förmåga att kommunicera komplicerade juridiska begrepp till en styrelseförvaltare i 10-medlemmen i språk som lätt kunde förstås av alla. Jag kände inte Mougey innan FRS behöll honom och har lyckligtvis inte upplevt omständigheter där systemet skulle behöva hans tjänster igen. Om det behövs skulle jag dock inte tveka att behålla sina tjänster igen. Vänligen meddela mig om du behöver mer information eller hjälp. Steven S.
Edisons berömda adage kan aldrig någonsin ignoreras: 1 del inspiration och 99 delar svettning. Men de två attityderna måste vara närvarande oupplösliga - båda är väsentliga - om resultaten ska erhållas. Peter Mougeys grupp är medveten om ett sådant krav, de jobbar väldigt hårt på den senare, och den förra kommer lätt till dem, en sällsynt kombination någonstans att verkligen hittas. Raphael B.
Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet till Peter Mougey och hela ditt team på min familjs vägnar för det fantastiska jobbet som utförts under din representation. Från första dagen fick jag vänlighet, snabba svar på alla mina frågor, med artiga och tålmodiga möten med alla dina personalassistenter. Du är bäst - och jag kommer att vara evigt tacksam för dig och hela ditt lag. Michelle E.