Moody National REIT Investor Lawsuits - Ersättning och hjälp

Moody National REIT II - Investerare kan ha rätt att återställa förluster

Investerare i Moody National REIT II kan ha lidit förödande förluster. Meddelade Moody att styrelsen hade beslutat att skjuta upp värderingen av Moody National REIT II -aktier den 5 augusti 2021. Tidigare har Moody deklarerat sin uppdaterade NAV i slutet av kalenderåret, men Moody har ännu inte uppdaterat sin NAV sedan december 2019. Moodys vägran att uppskatta värdet på sina aktier kan vara oroande för många investerare. Från och med mars 2021 handlades aktier i Moody National REIT på andrahandsmarknaden för endast 10.00 dollar per aktie, vilket motsvarar en förlust på cirka 60% när de beräknas baserat på 25.00 dollar per aktie som de flesta investerare sannolikt betalat. I maj 2020, ett anbud gjordes att köpa Moody National REIT II -aktier för $ 5 per aktie (vilket skulle innebära en ungefärlig förlust på 80% för många investerare). Med tanke på styrelsens vägran att uppskatta aktievärdet kan de faktiska förlusterna bli ännu större.

Även om investerare kan ha lidit stora förluster, kan det finnas en väg för återhämtning. Mäklare och rådgivare som rekommenderar investeringar till sin kund är skyldiga att endast rekommendera lämpliga investeringar, genomföra lämplig due diligence och på ett rättvist och korrekt sätt beskriva riskerna och funktionerna i investeringarna. Mäklare och rådgivare som inte uppfyller sina uppgifter kan hållas juridiskt ansvariga för förluster som orsakas av deras rekommendationer.

Moody National REIT II var en högriskinvestering. När den såldes först hade den ingen driftshistoria. Eftersom Moody var ett icke-handlat REIT fanns det ingen offentlig handelsmarknad för sina aktier och investerare kanske inte hade några meningsfulla alternativ att sälja sina aktier. Vidare var Moody National REIT II en ”blind pool” vilket innebar att investerare inte hade möjlighet att faktiskt utvärdera framtida investeringar som Moody skulle göra innan de köpte aktier i REIT. Moody har också avslöjat att de "betalar betydande avgifter och kostnader" till sina rådgivare och dotterbolag och återförsäljarens chefer. Detta inkluderade så mycket som 10% i försäljningsprovisioner och återförsäljaransvariga avgifter i förväg. Mellan provisioner, avgifter och erbjudandekostnader beräknas att endast cirka 86.5% av investerarnas kapital faktiskt gick till investeringar som gjorts av Moody National REIT II. Moody har erkänt att Moody National REIT mötte en mängd olika intressekonflikter mellan det, dess rådgivare och andra dotterbolag.

Pensionärer, äldre, konservativa och måttliga riskinvesterare kan ha blivit olämpligt sålda eller rekommenderade Moody National REIT II. FINRA, värdepappersregulatorn, har länge varnat för de unika riskerna med icke-konventionella investeringar, till exempel icke-handlade REIT. FINRA varnade redan 2003 att sådana produkter "kan vara lämpliga för rekommendation till endast ett mycket smalt band av investerare som kan utvärdera och ekonomiskt kunna bära dessa risker."

Om din mäklare eller rådgivare rekommenderade dig att investera i humöriga National REIT II eller andra liknande produkter, ring vårt företag för en kostnadsfri och konfidentiell utvärdering. Teamet Securities and Business Litigation på Levin, Papantonio, Rafferty, Proctor, Buchanan, O'Brien, Barr & Mougey, PA har hanterat krav som rör icke-handlade REIT-produkter och kan hjälpa dig att återställa dina förluster. Vår advokatbyrå grundades 1955, vi har mer än 50 advokater och 150 supportpersonal. Vi tar ut advokatkostnader endast om vi återbetalar åt dig.

 
 
Varför välja vår advokatbyrå

Vår advokatbyrå har funnits i mer än 65 år, och är erkänd som en av de främsta advokatbyråerna i USA. Baserat på advokatbyråns domar och uppgörelser som överstiger $ 4 miljarder, är våra värdepappersbedrägerier som är skyldiga att begära rättvisa för offren för investeringsbedrägerier och missförhållanden.

Ledd av advokat Peter Mougey, den tidigare presidenten i den nationella värdepappersfältet PIABA, vår värdepappers- och affärsavdelningsavdelning har representerat mer än 1,500-investeringsbedrägeri över hela landet i stats- och federal domstol och värdepappersindustrins skiljeförfarande.

Vi är grundaren av Mass Torts Made Perfect. Detta är en nationell konferens som deltar av 1,500-advokater varje år där vi lär oss hur vi framgångsrikt kan hantera rättegångar mot de största företagen i världen. För mer information, besök vår Om Oss sektion.

i Business 65 år * $ 4 miljarder i bedömningar och uppgörelser * Bästa advokatbyråer: US News & World Reports * Trial Advokater Hall of Fame * SuperLawyers
 
Våra avgifter och kostnader

Våra advokater ger gratis konfidentiella fallutvärderingar, och vi tar aldrig ut några avgifter eller kostnader om du inte först återhämtar.

Beredningsavgiften debiterar oss från 20% till 40%. Beloppet vi tar ut är baserat på hur mycket vi återhämtar för dig. För att se över en sammanfattning av våra avgifter och kostnader, klicka på Avgifter och kostnader.

 
Gratis fallutvärdering

Att kontakta oss för en gratis konfidentiellt samråd, kan du ringa oss på (+ 800) 277-1193 XNUMX XNUMX. Du kan också begära en gratis privat och konfidentiell utvärdering genom att klicka på Gratis och konfidentiell konsultation. Din förfrågan kommer omedelbart att granskas av en av våra advokater som hanterar värdepapperstvister.

 
 

Vad våra kunder säger

Klient Vittnesmål

Nedan följer några av de mail och brev som våra kunder har skickat oss.

I en tid i vårt liv när vi var mest utsatta förlorade vi kontrollen över vår ekonomi. Vi blev offer för en mäklare som tog enorma uppdrag och avslöjade inte att vi inte kunde få tillgång till våra pengar. Peter Mougey och hans underbara personal arbetade med oss ​​för att göra oss hela igen och fick våra pengar frigjorda. Jag kan inte säga tillräckligt om deras arbetsmoral, professionalism och vänlighet under denna stressiga tid för oss. Vi hade en 100% positiv slutsats i vårt fall och vi rekommenderar starkt Peter och företaget. Vi kan nu sova på natten! Fred & Pat H.
Min man och jag var mycket nöjda med det arbete som Peter och hans team gav. Han var mycket kunnig om omständigheterna i vårt fall och hållit oss informerade under hela processen. Han är extremt kvalificerad och arbetade flitigt på vår vägnar. Vi är positiva att detta fall inte skulle ha blivit löst till vår fördel om det inte varit för Peters expertis och hans passion. Han bryr sig definitivt om sina kunder och vi uppskattar verkligen hans ansträngningar. Rachel C.
FRS är en statlig organisation. FRS behöll tjänster av Peter Mougey från LP advokatfirman i en multimillion dollar rättegång med mycket komplexa problem. Mr. Mougey bemästrade snabbt problemen och gav råd som var avgörande för att få en framgångsrik upplösning. Två av de viktigaste egenskaperna hos Mr. Mougeys representation var hans förståelse av regeringen och hans förmåga att kommunicera komplicerade juridiska begrepp till en styrelseförvaltare i 10-medlemmen i språk som lätt kunde förstås av alla. Jag kände inte Mougey innan FRS behöll honom och har lyckligtvis inte upplevt omständigheter där systemet skulle behöva hans tjänster igen. Om det behövs skulle jag dock inte tveka att behålla sina tjänster igen. Vänligen meddela mig om du behöver mer information eller hjälp. Steven S.
Edisons berömda adage kan aldrig någonsin ignoreras: 1 del inspiration och 99 delar svettning. Men de två attityderna måste vara närvarande oupplösliga - båda är väsentliga - om resultaten ska erhållas. Peter Mougeys grupp är medveten om ett sådant krav, de jobbar väldigt hårt på den senare, och den förra kommer lätt till dem, en sällsynt kombination någonstans att verkligen hittas. Raphael B.
Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet till Peter Mougey och hela ditt team på min familjs vägnar för det fantastiska jobbet som utförts under din representation. Från första dagen fick jag vänlighet, snabba svar på alla mina frågor, med artiga och tålmodiga möten med alla dina personalassistenter. Du är bäst - och jag kommer att vara evigt tacksam för dig och hela ditt lag. Michelle E.