CION Investment Investor Rättegångar - Ersättning och hjälp

Rättegångar för CION Investment Corp. (CIC) investeringsförluster

Advokatfirman Levin Papantonio Rafferty representerar för närvarande kunder som påstår sig återkräva sina investeringsförluster i CION Investment Corp. Tisdagen den 5 oktober började aktierna i CION Investment Corp. handla på New York -börsen under beteckningen "CION". Tyvärr för investerare stängde aktierna handeln den 5 oktober till 11.85 dollar - vilket motsvarar en förlust på över 40% av kapitalet för investerare som köpte aktier i CION till 10 dollar/aktie (aktier genomgick en omvänd aktiesplit i september, vilket resulterade i en ungefärlig halvering av investeraraktier). Sedan CION skapades 2011 har marknaderna presterat exceptionellt bra - med S&P 500 upp över 250%, Dow Jones med över 200%, Dow Jones REIT -index med över 200%.

Mäklare och rådgivare som rekommenderade CION borde ha förstått de väsentliga riskerna och intressekonflikterna i CION innan de rekommenderade det till sina kunder. En fullständig granskning av en mäklares granskning skulle ha avslöjat att investeringar i CION "Kan anses vara spekulativa och innebär en hög grad av risk, inklusive risken för en betydande förlust av investeringar." En viktig fråga var de höga avgifter och provisioner som debiterades när investerare köpte CION. I själva verket gick bara cirka 88.5% av investerarnas kapital till investeringar - cirka 10% av investerarens kapital gick till att betala mäklares försäljningsprovisioner och återförsäljarhanteringsavgifter. CION var ett nybildat företag utan driftshistoria, och när det startades 2011 hade det inte ens identifierat några specifika investeringar som det skulle göra med de intäkter det tog in. CION avslöjade också betydande intressekonflikter. CION borde inte ha sålts till konservativa investerare eller pensionärer eller andra individer som inte var villiga att ta en spekulativ och hög risk.

Om du var en investerare som såldes CION Investment Corp. kan du ha en laglig rätt att återkräva dina förluster. Men för att återställa måste du lämna in ett krav. Vårt företag representerar för närvarande investerare i krav på att återställa sina förluster i CION. Vår undersökning har avslöjat att många mäklare också sålde sina kunder andra liknande icke-handlade eller högriskprodukter. Vi tillhandahåller kostnadsfria och konfidentiella utvärderingar, och vi representerar kunder på grund av beredskapsavgifter, vilket innebär att det inte finns några avgifter eller kostnader om vi inte först gör en återhämtning åt dig.

 
 
Varför välja vår advokatbyrå

Vår advokatbyrå har funnits i mer än 65 år, och är erkänd som en av de främsta advokatbyråerna i USA. Baserat på advokatbyråns domar och uppgörelser som överstiger $ 4 miljarder, är våra värdepappersbedrägerier som är skyldiga att begära rättvisa för offren för investeringsbedrägerier och missförhållanden.

Ledd av advokat Peter Mougey, den tidigare presidenten i den nationella värdepappersfältet PIABA, vår värdepappers- och affärsavdelningsavdelning har representerat mer än 1,500-investeringsbedrägeri över hela landet i stats- och federal domstol och värdepappersindustrins skiljeförfarande.

Vi är grundaren av Mass Torts Made Perfect. Detta är en nationell konferens som deltar av 1,500-advokater varje år där vi lär oss hur vi framgångsrikt kan hantera rättegångar mot de största företagen i världen. För mer information, besök vår Om Oss sektion.

i Business 65 år * $ 4 miljarder i bedömningar och uppgörelser * Bästa advokatbyråer: US News & World Reports * Trial Advokater Hall of Fame * SuperLawyers
 
Våra avgifter och kostnader

Våra advokater ger gratis konfidentiella fallutvärderingar, och vi tar aldrig ut några avgifter eller kostnader om du inte först återhämtar.

Beredningsavgiften debiterar oss från 20% till 40%. Beloppet vi tar ut är baserat på hur mycket vi återhämtar för dig. För att se över en sammanfattning av våra avgifter och kostnader, klicka på Avgifter och kostnader.

 
Gratis fallutvärdering

Att kontakta oss för en gratis konfidentiellt samråd, kan du ringa oss på (+ 800) 277-1193 XNUMX XNUMX. Du kan också begära en gratis privat och konfidentiell utvärdering genom att klicka på Gratis och konfidentiell konsultation. Din förfrågan kommer omedelbart att granskas av en av våra advokater som hanterar värdepapperstvister.

 
 

Vad våra kunder säger

Klient Vittnesmål

Nedan följer några av de mail och brev som våra kunder har skickat oss.

I en tid i vårt liv när vi var mest utsatta förlorade vi kontrollen över vår ekonomi. Vi blev offer för en mäklare som tog enorma uppdrag och avslöjade inte att vi inte kunde få tillgång till våra pengar. Peter Mougey och hans underbara personal arbetade med oss ​​för att göra oss hela igen och fick våra pengar frigjorda. Jag kan inte säga tillräckligt om deras arbetsmoral, professionalism och vänlighet under denna stressiga tid för oss. Vi hade en 100% positiv slutsats i vårt fall och vi rekommenderar starkt Peter och företaget. Vi kan nu sova på natten! Fred & Pat H.
Min man och jag var mycket nöjda med det arbete som Peter och hans team gav. Han var mycket kunnig om omständigheterna i vårt fall och hållit oss informerade under hela processen. Han är extremt kvalificerad och arbetade flitigt på vår vägnar. Vi är positiva att detta fall inte skulle ha blivit löst till vår fördel om det inte varit för Peters expertis och hans passion. Han bryr sig definitivt om sina kunder och vi uppskattar verkligen hans ansträngningar. Rachel C.
FRS är ett statligt organ. FRS behöll tjänsterna från LP-advokatbyrån Peter Mougey i en multimillion-dollar rättegång som involverade extremt komplexa frågor. Herr Mougey behärskade snabbt frågorna och gav råd som var viktiga för att få fram en lyckad lösning. Två av de viktigaste funktionerna i Mr. Mougeys representation var hans förståelse för regeringen och hans förmåga att kommunicera komplicerade juridiska begrepp till en 10-ledamot av förvaltare på språk som var lätt att förstå. Jag kände inte Herr Mougey innan FRS behöll honom och lyckligtvis har jag inte upplevt omständigheter där systemet skulle behöva hans tjänster igen. Men om det behövs skulle jag inte tveka att behålla hans tjänster igen. Vänligen meddela mig om du behöver ytterligare information eller hjälp. Steven S.
Edisons berömda adage kan aldrig någonsin ignoreras: 1 del inspiration och 99 delar svettning. Men de två attityderna måste vara närvarande oupplösliga - båda är väsentliga - om resultaten ska erhållas. Peter Mougeys grupp är medveten om ett sådant krav, de jobbar väldigt hårt på den senare, och den förra kommer lätt till dem, en sällsynt kombination någonstans att verkligen hittas. Raphael B.
Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet till Peter Mougey och hela ditt team på min familjs vägnar för det fantastiska jobbet som utförts under din representation. Från första dagen fick jag vänlighet, snabba svar på alla mina frågor, med artiga och tålmodiga möten med alla dina personalassistenter. Du är bäst - och jag kommer att vara evigt tacksam för dig och hela ditt lag. Michelle E.