Troy och Ashley Rafferty lovar 1 miljon dollar för att bygga Rafferty Center | Levin Papantonio Rafferty - Personskadeadvokatbyrå

Troy och Ashley Rafferty lovar 1 miljon dollar för att bygga Rafferty Center

Ett löfte på 1 miljon dollar från advokat Troy Rafferty, Av Levin Papantonio Rafferty (LPR) advokatbyrå och hans fru Ashley kommer att fördubbla kapaciteten hos Pensacolas Theophalis May Resurscenter på Legion Field. Det nya Rafferty Center kommer att utöka det älskade samhällshuset med en ny basketplan (för totalt två gym) och flera klassrum, vilket gör att ännu fler barn kan njuta av och dra nytta av allt som anläggningen erbjuder.

Lumon maj, Escambia County Commissioner District 3 och mångårig chef för Southern Youth Sports Association (SYSA), kommer passande nog att meddela Rafferty Center på Martin Luther King Jr. Day, 17 januari 2022.

The Rafferty's satte hjulen i rörelse för den nya anläggningen och startade en kapitalkampanj för utveckling med sitt miljonlöfte. Donationer från flera LPR-partners – inklusive den sena Fred Levin, Mike Papantonio, och andra – såväl som från tidigare Seattle Seahawk Doug Baldwin Jr., som en gång spelade för SYSA – kommer att finansiera byggandet av 2.7 miljoner dollars community center.

Troy och Ashley anser att SYSA är en "perfekt match" för att kanalisera sin drivkraft för att hjälpa barn i samhället att lyckas, enligt en intervju som visas i Varje vecka. Troy sa att han har bevittnat hur SYSA formar och inspirerar ungdomar till framgång. "De utvecklar de framtida ledarna för vårt samhälle," sa Troy.

Detta är inte första gången som Raffertys fokuserar sina filantropiska ansträngningar på SYSA. Parets årliga löfte på 50,000 XNUMX dollar stipendier som SYSA erbjuder studenter i Escambia County. "Det här handlar om hopp," sa Troy wdå tillkännagavs det nya stipendiet 2017. "Våra barn måste veta att om de arbetar hårt och är engagerade i att göra vårt samhälle bättre, kommer pengarna att finnas där för dem att gå på college."  

Men vänta, det finns mer.

Troy Rafferty och LPR har i åratal fungerat som titelsponsor för Soul Bowl, en festlig, dagslång ungdomsfotbollsshowcase. Det kännetecknande evenemanget i Pensacola erbjuder en sann festivalupplevelse, komplett med familjekul tailgating och eftergifter – och allt är gjort möjligt tack vare Troy och Ashley Raffertys generositet.

Om Troy Rafferty

En aktieägare i Levin, Papantonio, Rafferty, Troy är erkänd som en av landets främsta advokater. I sin egenskap av LPR, förhandlar han om massskadestånd, läkemedel och större personskadafall över hela landet.

Som en aktiv filantrop donerar Troy till flera lokala välgörenhetsorganisationer och finansierar Rafferty Scholarship/Award, som delas ut årligen till två lokala gymnasieidrottare.

Troys filantropiska passion uppmärksammades 2018 när han tilldelades Living the Dream HK Matthews Legacy Award. Han fick denna ära för sin vision, engagemang, service, ledarskap och bidrag till att behålla Dr Martin Luther King Jrs dröm vid liv.

Om Levin, Papantonio, Rafferty

Advokatbyrån för personskador Levin, Papantonio, Rafferty, Proctor, Buchanan, O'Brien, Barr & Mougey, PA har representerat de skadade människorna i Pensacola sedan 1955. Firman har vunnit nationellt erkännande som ett av de mest framgångsrika personskadeföretagen i landet och har varit med på CNN, NBC, ABC, CBS och Fox, samt The Wall Street Journal, The New York Times, Time Magazine, Forbes och National Law Journal.

Under 66 års praktik har företaget hanterat mer än 100,000 8 personskadeanspråk och vunnit mer än XNUMX miljarder USD i jurydomar och förlikningar på uppdrag av sina kunder.