Offer för terrorism går samman för att skicka ett öppet brev till Biden på uppdrag av nästan 1,000 XNUMX skadade amerikanska militärveteraner och guldstjärnefamiljer | Levin Papantonio Rafferty - Personskadeadvokater

Offer för terrorism går samman för att skicka ett öppet brev till Biden på uppdrag av nästan 1,000 XNUMX skadade amerikanska militärveteraner och guldstjärnefamiljer

Advokat Chris Paulos, Av Levin Papantonio Rafferty (LPR) advokatbyrå, meddelar att nästan 1,000 XNUMX offer för terrorism som byrån representerar tillsammans har skickat ett öppet brev till president Biden. Alla dessa offer är amerikanska medborgare, tjänstemän och entreprenörer som dödades eller skadades av iransk-sponsrad terrorism i Irak.

Offren hoppas kunna avskräcka Biden från att böja sig för Irans krav på sanktioner och frigöra sina tillgångar som en del av den gemensamma övergripande handlingsplanen (“JCPOA”) omförhandlingarna.

"Sanktioner har visat sig vara den mest effektiva icke-militära metoden för att minska Irans förmåga att stödja terrorism", sa Paulos. "Lättare på sanktionerna innebär mer pengar för terrorister och mindre för offren för dessa avskyvärda handlingar", tillade advokaten.

Betydande sanktionslättnader är en punkt på förhandlingsbordet när Biden-administrationen förhandlar i Wien för att begränsa Irans utveckling och förvärv av kärnvapen. Särskilt oroande är möjligheten att häva terrorismsanktioner som införts mot Irans islamiska revolutionsgardet (IRGC), som tillsammans med Hizbollah och andra ombud begick terroristattacker som dödade och skadade amerikanska militärer.

Brevet påminner presidenten om de cirka 60 miljarder dollar i obetalda terrorismrättsdomar och associerade domar mot Iran som amerikanska domstolar tilldelade individer för terroristers "grova uppförande".

Med miljarder dollar av iranska medel som sitter frysta i banker i Japan, Sydkorea och andra områden, är det högst troligt att den iranska regimen kräver att dessa medel frigörs som en morot för att stoppa marschen mot utveckling eller förvärv av kärnvapen.

Brevet uppmanar president Biden att vägra att häva eller avbryta sanktioner som skulle frigöra frysta medel tills amerikanska offer har kompenserats för sitt lidande.

Signees inbjuder också presidenten att träffa några Gold Star-familjer "direkt påverkade av den här frågan."

En PDF-fil av brevet som skickades till president Biden bifogas för din övervägande.

Om Levin, Papantonio, Rafferty

Advokatbyrån för personskador Levin, Papantonio, Rafferty, Proctor, Buchanan, O'Brien, Barr & Mougey, PA har representerat de skadade människorna i Pensacola sedan 1955. Firman har vunnit nationellt erkännande som ett av de mest framgångsrika personskadeföretagen i landet och har varit med på CNN, NBC, ABC, CBS och Fox, samt The Wall Street Journal, The New York Times, Time Magazine, forbesoch National Law Journal.

Under 66 års praktik har företaget hanterat mer än 100,000 8 personskadeanspråk och vunnit mer än XNUMX miljarder USD i jurydomar och förlikningar på uppdrag av sina kunder.