Mäklare C. Ronald Patton – Klagomål och kompensation

Utredning av tidigare Destin, FL-mäklare C. Ronald Patton för möjliga olämpliga rekommendationer

Advokatfirman Levin Papantonio Rafferty i Pensacola i Florida undersöker möjliga anspråk som involverar en tidigare registrerad mäklare C. Ronald Patton (a/k/a Clarence Ronald Patton eller Ron Patton), som tidigare var registrerad hos Alexander Capital, LP, Cetera Advisor Networks LLC och Summit Brokerage Services, Inc.

Mr. Patton är inte längre en FINRA- eller SEC-registrerad mäklare eller investeringsrådgivare. Investerare som lidit förluster på grund av vårdslös rådgivning, felaktiga framställningar eller olämpliga rekommendationer kan ha rätt att få tillbaka sina förluster. Levin Papantonio Rafferty hanterar anspråk på värdepapper och investeringsbedrägerier på basis av oförutsedda avgifter, vilket innebär att det inte finns några förskottskostnader och inga avgifter ska betalas om vi inte först gör en återbetalning åt dig.

Ron Pattons registrering av FINRA-mäklare och SEC Investment Adviser upphörde abrupt i februari 2022. Mr. Patton har varit föremål för många tidigare kundtvister eller klagomål som rapporteras av FINRA:s BrokerCheck-system.

Mr. Pattons register avslöjar minst fem tidigare kundtvister, av vilka några avgjordes eller avslutades utan åtgärd. Minst en kundtvist krävde skadestånd på 2,400,000 XNUMX XNUMX USD. Klagomålen påstod olika påståenden som olämplighet, brott mot förtroendeförpliktelser, bedrägeri enligt sedvanerätt, brott mot värdepapperslagarna, churning och felaktiga framställningar.

Om du lidit förluster enligt Ron Pattons rekommendationer någon gång sedan början av 2010, kan du ha ett rättsligt anspråk och ha rätt att få tillbaka dina investeringsförluster. S&P 500, som jämförelse, har stigit med cirka 360 % eller mer från januari 2010 till början av maj 2022, enligt DQYDJ:s beräkningar med återinvesterade utdelningar.

I synnerhet, om du blev rekommenderad att ägna dig åt optionshandel, täckta samtal, nakna puts eller spekulativa handelsstrategier, kan du ha ett rättsligt anspråk på att få tillbaka eventuella förluster du kan ha upplevt. FINRA varnade nyligen i Regulatory Notice 22-08, att "handel med optioner kan innebära risker om investerare inte har den ekonomiska erfarenheten att förstå alternativ och alternativhandelsstrategier." FINRA noterar att det har sanktionerat mäklare som rekommenderade olämpliga alternativstrategier.

 
 
Varför välja vår advokatbyrå

Vår advokatbyrå har funnits i mer än 65 år, och är erkänd som en av de främsta advokatbyråerna i USA. Baserat på advokatbyråns domar och uppgörelser som överstiger $ 30 miljarder, är våra värdepappersbedrägerier som är skyldiga att begära rättvisa för offren för investeringsbedrägerier och missförhållanden.

Ledd av advokat Peter Mougey, den tidigare presidenten i den nationella värdepappersfältet PIABA, vår värdepappers- och affärsavdelningsavdelning har representerat mer än 1,500-investeringsbedrägeri över hela landet i stats- och federal domstol och värdepappersindustrins skiljeförfarande.

Vi är grundaren av Mass Torts Made Perfect. Detta är en nationell konferens som deltar av 1,500-advokater varje år där vi lär oss hur vi framgångsrikt kan hantera rättegångar mot de största företagen i världen. För mer information, besök vår Om Oss sektion.

i Business 65 år * $ 30 miljarder i bedömningar och uppgörelser * Bästa advokatbyråer: US News & World Reports * Trial Advokater Hall of Fame * SuperLawyers
 
Våra avgifter och kostnader

Våra advokater ger gratis konfidentiella fallutvärderingar, och vi tar aldrig ut några avgifter eller kostnader om du inte först återhämtar.

Beredningsavgiften debiterar oss från 20% till 40%. Beloppet vi tar ut är baserat på hur mycket vi återhämtar för dig. För att se över en sammanfattning av våra avgifter och kostnader, klicka på Avgifter och kostnader.

 
Gratis fallutvärdering

Att kontakta oss för en gratis konfidentiellt samråd, kan du ringa oss på (+ 800) 277-1193 XNUMX XNUMX. Du kan också begära en gratis privat och konfidentiell utvärdering genom att klicka på Gratis och konfidentiell konsultation. Din förfrågan kommer omedelbart att granskas av en av våra advokater som hanterar värdepapperstvister.

 
 

Vad våra kunder säger

Nedan följer några av de mail och brev som våra kunder har skickat oss.

I en tid i vårt liv när vi var mest utsatta förlorade vi kontrollen över vår ekonomi. Vi blev offer för en mäklare som tog enorma uppdrag och avslöjade inte att vi inte kunde få tillgång till våra pengar. Peter Mougey och hans underbara personal arbetade med oss ​​för att göra oss hela igen och fick våra pengar frigjorda. Jag kan inte säga tillräckligt om deras arbetsmoral, professionalism och vänlighet under denna stressiga tid för oss. Vi hade en 100% positiv slutsats i vårt fall och vi rekommenderar starkt Peter och företaget. Vi kan nu sova på natten! Fred & Pat H.
Min man och jag var mycket nöjda med det arbete som Peter och hans team gav. Han var mycket kunnig om omständigheterna i vårt fall och hållit oss informerade under hela processen. Han är extremt kvalificerad och arbetade flitigt på vår vägnar. Vi är positiva att detta fall inte skulle ha blivit löst till vår fördel om det inte varit för Peters expertis och hans passion. Han bryr sig definitivt om sina kunder och vi uppskattar verkligen hans ansträngningar. Rachel C.
FRS är en statlig organisation. FRS behöll tjänster av Peter Mougey från LP advokatfirman i en multimillion dollar rättegång med mycket komplexa problem. Mr. Mougey bemästrade snabbt problemen och gav råd som var avgörande för att få en framgångsrik upplösning. Två av de viktigaste egenskaperna hos Mr. Mougeys representation var hans förståelse av regeringen och hans förmåga att kommunicera komplicerade juridiska begrepp till en styrelseförvaltare i 10-medlemmen i språk som lätt kunde förstås av alla. Jag kände inte Mougey innan FRS behöll honom och har lyckligtvis inte upplevt omständigheter där systemet skulle behöva hans tjänster igen. Om det behövs skulle jag dock inte tveka att behålla sina tjänster igen. Vänligen meddela mig om du behöver mer information eller hjälp. Steven S.
Edisons berömda adage kan aldrig någonsin ignoreras: 1 del inspiration och 99 delar svettning. Men de två attityderna måste vara närvarande oupplösliga - båda är väsentliga - om resultaten ska erhållas. Peter Mougeys grupp är medveten om ett sådant krav, de jobbar väldigt hårt på den senare, och den förra kommer lätt till dem, en sällsynt kombination någonstans att verkligen hittas. Raphael B.
Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet till Peter Mougey och hela ditt team på min familjs vägnar för det fantastiska jobbet som utförts under din representation. Från första dagen fick jag vänlighet, snabba svar på alla mina frågor, med artiga och tålmodiga möten med alla dina personalassistenter. Du är bäst - och jag kommer att vara evigt tacksam för dig och hela ditt lag. Michelle E.