4 JULI “SYMPHONY SPARKS & STARS” TRADITION ÅTERKOMMER TILL PENSACOLA BAY | Levin Papantonio Rafferty - Personskadeadvokatbyrå

4 JULI "SYMPHONY SPARKS & STARS" TRADITION ÅTERKOMMER TILL PENSACOLA BAY

Denna fjärde juli, kom och fira vårt land, samhälle och militär med en gratiskonsert med Pensacolas symfoniorkester! Ta med dina stolar och filtar och njut av den spännande, familjevänliga Symphony, Sparks & Stars”-showen på vackra Pensacola Bay, presenterad av Attorney Peter J. Mougey of Levin Papantonio Rafferty advokatbyrå

Konserten är en del av en hel dag av självständighetsdagsnöje kl Pensacolas Community Maritime Park och längs stadens livliga centrum vid Hunter Amphitheater. Ett särskilt tack till staden Pensacola för att de tillhandahåller användningen av Hunter Amphitheater.

Firar i den sanna andan av självständighetsdagen

Som traditionen håller, börjar denna spännande och familjevänliga konsert klockan 7:30 med USA:s marinkårs presentation av färger, följt av nationalsången och den amerikanska flottans jetflygplan som skriker över bukten för en fantastisk överflygning. Efter övergången kommer Pensacola Symphony att starta en patriotisk föreställning, som inkluderar stridshymner för varje gren av militärtjänsten för att erkänna dem som har tjänat vårt land. Kvällen avslutas med den 33:e årliga Sertoma fyrverkerier— Gulf Coasts största fyrverkeri!

Mougey kontaktade Pensacolas symfoniorkester första gången 2015 om att spela en öppen konsert för samhället den fjärde juli. Evenemanget växte till att bli en tradition – och en viktig del av Pensacolas årliga självständighetsfirande.

"Symphony Sparks & Stars lyfter fram alla de stora tillgångarna i vår stad - vår militär, vattnet och rika kultur," sa Mougey. "Jag är glad över att vara en del av att göra den här konserten till en Gulf Coast-tradition under de senaste sju åren, och Levin Papantonio Raffertys advokatbyrå är fast besluten att göra detta till ett roligt, patriotiskt evenemang för samhället."

Så många sätt att njuta av Symphony Sparks & Stars

Patriotiska Pensacola-invånare behöver inte vänta på konserten för att njuta av det roliga i fjärde juli. Sertoma och Cat Country 98.7 kommer att vara värd för skoj före fyrverkerier på Sevillatorget under dagen. Familjer kan också njuta av ett gratis evenemang inne i Blue Wahoos Stadium. Pensacolas symfoniorkesters framträdande kommer att föras live Blab TV, på storbildsskärmen på Wahoos stadion och vidare NewsRadio 92.3 / AM1620 och 95.3.

Hitta mer information om Symphony Sparks & Stars på vår Facebook-sida https://www.facebook.com/SymphonySparksAndStars eller genom att kontakta LPR-arrangörer på sparksandstars@levinlaw.com.

Om Peter Mougey

Peter Mougey är aktieägare och ordförande för Levin Papantonio Raffertys avdelning för värdepapper och affärstvister. Erkänd som en av Floridas 100 främsta rättegångsadvokater, en superadvokat i Florida och Law Dragons 500 av landets främsta rättstvister, har Mr. Mougey ägnat sin karriär åt att kämpa för individers rättigheter mot världens största företag. Senast, i National Prescription Opiat Litigation MDL, valdes Mougey att fungera som Co-Lead i distributörsärendet, och han tjänstgör i Kärandens exekutivkommitté. Mougey krediterades som en av nyckelförhandlarna i uppgörelsen på 26 miljarder dollar med åtalade i fallet.

Utöver sin advokatverksamhet fortsätter Peter och hans fru Katrina att tjäna vårt samhälle som grundare av följande samhällsprojekt:

  1. 2021-present - Heart of Pensacola - med fokus på näringsmässig osäkerhet.
  2. 2016 – Nuvarande – The Symphony Sparks & Stars – 4 juli-firande.
  3. 2015-present - Palafox Downtown Beautification Project - I samarbete med vår lokala juridiska gemenskap har vi antagit nästan trettio rabatter längs Palafox för att ytterligare försköna vår stadskärna.
  4. 2015-2019 – Mougey Serve for a Cause / Riktiga män bär rosa – samlade in nära $100,000 XNUMX för att skapa medvetenhet och ekonomiskt stöd till cancerpatienter här i vårt samhälle.

Om Levin Papantonio Rafferty

Advokatfirman för personskador Levin Papantonio Rafferty Proctor Buchanan O'Brien Barr & Mougey, PA, (LPR) har företrädt skadade människor i Pensacola – och världen – sedan 1955. Firman stöder och uppmuntrar sina 200 anställda att engagera sig i omfattande gemenskap uppsökande. Hittills har LPR-anställda donerat mer än 75 miljoner dollar till välgörenhet, samt tiotusentals timmar av sin tid.

För ytterligare information, besök levinlaw.com eller ring 850-435-7000.

Om Pensacolas symfoniorkester

Nu på sin 96:e säsong, är Pensacola Symphony Orchestra dedikerade till att främja välbefinnandet för Greater Pensacola-gemenskapen genom excellens inom levande symfonisk musik och livslångt lärande genom engagerande musikaliska aktiviteter. Orkestern gör 13 konserter varje säsong, inklusive flera gratis gemenskapsevenemang. Genom organisationens Beyond the Stage-program för samhällsengagemang delar musiker mer än 140 meningsfulla musikupplevelser årligen i stadsdelar, skolor, sjukhus, gallerier och palliativ vård. Det generösa stödet från samhället gör att organisationen kan nå mer än 50,000 XNUMX individer varje år.

För ytterligare information, besök pensacolasymphony.com eller ring 850-435-2533.