Gratis rådhus kommer att svara på frågor om Camp Lejeune vattenföroreningskrav | Levin Papantonio Rafferty - Personskadeadvokatbyrå

Gratis rådhus kommer att svara på frågor om Camp Lejeune vattenföroreningar

Lär dig om den nyligen antagna Camp Lejeune Justice Act, sjukdomarna kopplade till giftigt dricksvatten vid militärbasen och hur människor som drabbades av sjukdom av exponering för vattnet kan kvalificera sig för ekonomisk återhämtning.

Levin Papantonio Rafferty (LPR) advokatbyrå kommer att presentera ett stadshus för att informera folket i Pensacola om Camp Lejeune vattenföroreningar. Evenemanget kommer att äga rum den 31 augusti 2022 på Monument to Women Veterans Museum på 980 East Heinberg St., Pensacola, Florida, från 5 till 7. Inträde till Rådhuset är gratis.

Militärtjänstpersonal och medborgare som tjänstgjorde, arbetade eller bodde på Camp Lejeune marinbas mellan 1953 och 1987 kunde ha exponerats för giftigt dricksvatten och utvecklat allvarliga sjukdomar till följd av denna exponering. Dessa människor kan kvalificera sig för att lämna in anspråk mot den amerikanska regeringen för att få tillbaka förluster från sina sjukdomar.

"Vi applåderar president Biden och lagstiftare för att de tagit detta viktiga steg för att överväga de betydande skador som människor lidit av Camp Lejeune," sade LPR-advokat Brian Barr. "Vi håller detta rådhus för att hjälpa de som tjänade vårt land på den här militärbasen, såväl som deras familjer och civila som bodde och arbetade där, få den rättvisa de förtjänar."

För att registrera dig för detta kostnadsfria, utan förpliktelse evenemang, besök Camp Lejeune Vattenföroreningar hävdar Town Hall Eventbrite sida.

Många av de drabbade känner inte till sina rättigheter att lämna in anspråk

Den 10 augusti 2022 undertecknade president Biden Camp Lejeune Justice Act, en del av den större PACT-lagen. Lagen skapar en väg för offer för Camp Lejeunes förorenade vatten att driva rättstvister mot den amerikanska regeringen.

Bland dem som kan vara berättigade till ersättning är:

  1. Militär personal
  2. Reservister
  3. Väktare
  4. Militära familjemedlemmar
  5. Civilarbetare

"Efter decennier av att ignorera varningar och rapporter om förorening av dricksvatten, har den amerikanska regeringen äntligen kommit runt för att göra rätt av människorna som led av denna passivitet," sa LPR-advokat Sara Papantonio. "Tråkigt nog dog många av de som exponerades av sin exponering orsakade sjukdomar. Vi vill försäkra oss om att alla offer känner till sina rättigheter att lämna in anspråk och för att hjälpa dem att fullfölja den ersättning de ska ha."

Papantonio förklarar att offren har ett kort fönster där de kan framföra sina anspråk. Advokaterna kommer att diskutera denna deadline och behörighetskriterier och kommer att svara på alla frågor som deltagarna har om Camp Lejeune vattenföroreningskrav.

# # #

Om Levin Papantonio Rafferty

Advokatbyrån Levin Papantonio Rafferty har representerat skadade människor över hela världen sedan 1955. Firman har fått nationellt erkännande som en av de mest framgångsrika personskadebyråerna i världen och har varit med på CNN, NBC, ABC, CBS och Fox , såväl som The Wall Street Journal, The New York Times, Time Magazine, Forbes och National Law Journal.

Levin Papantonio Raffertys advokater hanterar stämningar i hela landet som involverar receptbelagda läkemedel, medicinsk utrustning, medicinsk felbehandling, bilolyckor och affärstvister. Levin Papantonio Rafferty har tjänat mer än 30 miljarder dollar i juryns domar och förlikningar, och tvistar mot några av de största företagen i världen.

För frågor om företagets juridiska praxis, ring (800) 277-1193.